Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 100 €

Black friday sales
Όλα τα αρώματα -50 % Κωδικός κουπονιού Black50 - Όλα τα body creams -30 % Κωδικός κουπονιού Black30

Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 100 €

Μυστικά για να διαρκεί περισσότερο το άρωμα!

Date

O διεθνής Έλληνας αρωματοποιός και δημιουργός του πρώτου εξειδικευμένου μπλογκ αρωμάτων στην Ελλάδα, ο Γιώργος Παπαχατζής σας μεταφέρει από το εργαστήριο της Ελληνικής αρωματοποιίας JOUR NAPER τα πιο hot μυστικά για να διαρκεί το άρωμα σας ακόμα περισσότερο πάνω στο δέρμα σας!

Γιατί δε διαρκεί πάνω μου το άρωμα; Υπάρχει τρόπος να διαρκεί περισσότερο; Υπάρχουν do και don’t στο πώς φοράμε το άρωμα μας; Η απάντηση είναι ένα μεγάλο ΝΑΙ! Πραγματικά υπάρχουν τιπς και μικρά τρικ για να χαρίσετε ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια στο άρωμά σας φτάνει απλά να τα εφαρμόσετε και να μάθετε να το φοράτε σωστά.

Δεν περνά εβδομάδα που να μη λαμβάνουμε mails σας που να μας ρωτάτε μυστικά για το πώς να διαρκεί περισσότερο το άρωμά σας ή γιατί το ίδιο άρωμα ενώ στο δέρμα σας διαρκεί μια ώρα σε κάποιον φίλο σας διαρκεί έξι ώρες; Η αλήθεια βρίσκεται στο ότι υπάρχουν συγκεκριμένοι «κανόνες» για το πώς να φοράτε το άρωμά σας.

1. Φορέστε ξηρό λάδι σώματος
Πιθανόν να έχετε ακούσει ότι «τα αρώματα αγαπούν το λιπαρό δέρμα», συνεπώς αντιστοίχως αγαπούν και τη λιπαρή ουσία. Γιαυτό δεν υπάρχει καλύτερο μυστικό από το να εφαρμόσετε ένα ξηρό λάδι στο σώμα σας, κατά προτίμηση jojoba oil (έχει άψογη απορροφητική ικανότητα χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας στο δέρμα σας) προτού ψεκάσετε το άρωμά σας.

2. Μην ξεχνάτε την κρέμα σώματος
Αν δεν είστε λάτρεις των ξηρών λαδιών τότε απλώστε σε όλο το σώμα και τα χέρια σας μια λοσιόν ή κρέμα σώματος και έπειτα ψεκάστε το αγαπημένο σας άρωμα. Προσοχή όμως! Η λοσιόν σώματος ή η κρέμα σώματος θα πρέπει να είναι άοσμη διαφορετικά αν μυρίζει αλλιώτικα από το άρωμά σας, τότε θα αλλοιώσει αναπόφευκτα τη μυρωδιά του ίδιου του αρώματος σας. Το ιδανικό είναι να εφαρμόσετε μια κρέμα εμπλουτισμένη με το άρωμα του αγαπημένου σας αρώματος γιατί αυτό θα διπλασιάσει τη (π.χ. κρέμα σώματος Nychta και άρωμα Nychta byJour Naper Perfumes). Έπειτα ψεκάστε με το άρωμα σας και έτοιμοι για έξοδο!

3. Ψεκάστε το άρωμά σας μετά το μπάνιο

Αμέσως μετά από ένα ζεστό μπάνιο οι πόροι του δέρματος ανοίγουν από τον ατμό και τότε είναι η καλύτερη στιγμή για να ψεκάσετε το άρωμα σας, αφού οι ανοιχτοί πόροι θα «κλειδώσουν» μέσα τους τα μόρια του αρώματος με αποτέλεσμα να χαρίσετε στο άρωμα σας ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια πάνω στο δέρμα σας.

4. Ψεκάστε το άρωμα σας όχι μόνο στα πιο ασυνήθιστα σημεία
Εκτός από τα κλασικά σημεία που πρέπει να ψεκάζετε ένα άρωμα ή μια κολώνια, που ως γνωστόν είναι σημεία όπου υπάρχει υψηλή συγκέντρωση αίματος άρα και θερμοκρασίας, ένα ακόμα μυστικό για να διαρκεί περισσότερες ώρες το αγαπημένο σας άρωμα πάνω στο δέρμα σας, είναι να το ψεκάσετε σε ασυνήθιστα σημεία. Και ποιο είναι το μυστικό; Ψεκάστε το άρωμα στο σβέρκο σας, ένα σημείο που δεν παρουσιάζει την ίδια θερμοκρασία με τα υπόλοιπα άρα η εξάτμιση του αρώματος θα γίνει πιο αργά, γεγονός που εξασφαλίζει μεγαλύτερο «κράτημα» του αρώματος.

5. Ψεκάστε οπωσδήποτε σε αυτά τα 2 σημεία

Υπάρχουν δυο σημεία που πολλοί αγνοούν αλλά είναι το μεγάλο μυστικό που συνιστούμε εμείς οι αρωματοποιοί. Και αυτό δεν είναι άλλο από τα ρούχα μας, χάριν της ιδιότητας να απορροφούν πολύ καλά τα αρώματα (ειδικά τα βαμβακερά και μάλλινα ρούχα), και δεύτερον τα μαλλιά μας, καθώς επίσης έχουν μεγάλη απορροφητική ικανότητα. Με προσοχή όμως και στις δύο περιπτώσεις ψεκάστε το άρωμα από μια απόσταση 15 εκατοστών.