Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 100 €

Black friday sales
Όλα τα αρώματα -50 % Κωδικός κουπονιού Black50 - Όλα τα body creams -30 % Κωδικός κουπονιού Black30

Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 100 €

Ελληνική αρωματοποιία

«Στo εργαστήριό μας αιχμαλωτίζουμε στα μπουκάλια μας μοναδικές οσφρητικές εμπειρίες για να ταξιδέψουμε μαζί από την Ελλάδα στην Ανατολή».

Tο πρώτο brand luxury αρωμάτων στην Ελλάδα ενσαρκώνει τη δική σας αντίληψη για την εξατομικευμένη πολυτέλεια φέρνοντας στο προσκήνιο τα μυστικά της Γαλλικής αρωματοποιίας. Και όλα αυτά σε συνδυασμό με τα υψηλότερης ποιότητας αιθέρια έλαια απ’ όλο τον κόσμο και την έμπνευση του διάσημου Έλληνα αρωματοποιού Γιώργου  Παπαχατζή.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΧΑΤΖΗΣ: Ο ΑΡΩΜΑΤΟΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Mε τα πιο πολύτιμα αιθέρια έλαια (φυσικά και συνθετικά) και με γνώμονα την πολυτέλεια και την ποιότητα, η Ελληνική αρωματοποιία THE GREEK PERFUMER ιδρύεται στην Αθήνα το 2018 από τον αρωματοποιό Γιώργο Παπαχατζή. Ο διάσημος αρωματοποιός έχει τοποθετήσει τη χώρα μας στον χάρτη της παγκόσμιας αρωματοποιίας. Με σπουδές στο Πανεπιστήμιο ΙSIPCA (Βερσαλλίες) και σεμινάρια στη Gallimard, έδωσε σάρκα και οστά στο όραμά του: Να δημιουργήσει εθιστικά αρώματα με κορυφαία διάρκεια και νότες που ξυπνούν τον ερωτισμό και μαγνητίζουν τους γύρω σας! 

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Πάνω απ΄όλα, πιστοί στις διαχρονικές αξίες, στην ΤΗΕ GREEK PERFUMER δημιουργούμε κάθε άρωμα στο χέρι. Aπό την σύνθεσή του, μέχρι τα πολυτελή μαύρα μπουκάλια με την ασημοτυπία από αληθινό ασήμι και τα κουτιά που τα συσκευάζουμε. Επίσης, όλα είναι 100% unisex και cruelty free (δεν δοκιμάζονται σε ζώα). Με άξονα την κομψότητα και την κορυφαία ποιότητα, σας μυούμε σε πρωτόγνωρες οσφρητικές εμπειρίες. Χωρίς περιορισμούς ως προς την έμπνευση ή τις πρώτες ύλες. Οι εικόνες που συναντάμε σε αυτό το ταξίδι, από την Ανατολή μέχρι τη Δύση είναι μαγευτικές!

ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ

O οίκος περιλαμβάνει 2 collection: 1)Την Jour Naper με τα αρώματα VARONOS, NYCHTA, ΟROSIMO, AITHRIΑ, EROS IROS και EMBLEMATIC. 2) Την πολυτελή THE GOLDESS APHRODITE με τα αρώματα ΝΟ86, Leather Forever, Orgasmic Oud, Mastic Onirique και Dionysian Orgy. Όλα σε μπουκάλια των 50 ml.

Logo μας η θεά Αφροδίτη

Logo μας είναι η θεά Αφροδίτη. Η θεά που πρέσβευε στην αρχαία Ελλάδα τον έρωτα, τη γονιμότητα και την αγάπη. Επίσης και εκείνη που κατά τη μυθολογία πρώτη ενθάρρυνε τις γυναίκες του αρχαίου κόσμου να αξιοποιήσουν σύνεργα καλλωπισμού (μυραλοιφές-κρέμες και αρώματα!) προκειμένου να βγάλουν την πιο όμορφη πλευρά του εαυτού τους. Ένα απαραίτητο συμπλήρωμα θνητών και θεών για μια ακαταμάχητη εμφάνιση, αποτελεί την έμπνευση του ελληνικού brand. Έτσι σήμερα, μια νέα «θεά Αφροδίτη» ξυπνά την αυτοπεποίθηση και τον ερωτισμό σας μέσα από τα αρώματα THE GREEK PERFUMER.

Τα εκλεπτυσμένα μπουκάλια

Τα πολυτελή μπουκάλια αρωμάτων ΤΗΕ GREEK PERFUMER είναι ένας ύμνος στην αρμονία. Όλα περιεκτικότητας 50 ml, έτσι ώστε να μπορείτε να τα μεταφέρετε πάντα μαζί σας. Σημείο αναφοράς τα μπλε πολυτελή μπουκάλια που “μυρίζουν” Ελλάδα της Jour Naper Collection και τα μπουκάλια με το χειροποίητο γλυπτό- γλυπτό έμβλημα της θεάς Αφροδίτης, της Goldess Aphrodite Collection.

Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ

O Έλληνας αρωματοποιός γνωστό στο εξωτερικό ως The Greek Perfumer είναι ο αρωματοποιός που πρεσβεύει την Ελλάδα στο εξωτερικό στο τομέα της αρωματοποιίας.

GEORGE PAPACHATZIS

ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΣΑΣ!

Εξομολογηθείτε στον αρωματοποιό Γιώργο Παπαχατζή τις αγαπημένες σας μυρδιές και ελάτε να δημιουργήσουμε το δικό σας μοναδικό άρωμα! Επίσης αναλαμβάνουμε και customized παραγγελίες για αρωματικά κεριά και αρωματικά χώρου για εταιρικά δώρα, καταστήματα, σπα και ξενοδοχεία.
(Μόνο κατόπιν ραντεβού)