Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 100 €

Black friday sales
Όλα τα αρώματα -50 % Κωδικός κουπονιού Black50 - Όλα τα body creams -30 % Κωδικός κουπονιού Black30

Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 100 €

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Παράδοση

Ο χρόνος παράδοσης είναι εκτιμωμενος και ξεκινα από την ημερομηνία αποστολής, αντί για την ημέρα της παραγγελίας. O Έλληνας αρωματοποιός Γεώργιος Λ. Παπαχατζής. δεν αποδέχεται καμία ευθύνη για καθυστερημένη παράδοση που προκαλείται από οποιοδήποτε τρίτο προσωπο. Οι χρόνοι παράδοσης πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο ως οδηγός και υπόκεινται στην αποδοχή και έγκριση της παραγγελίας σας. Όλες οι παραγγελίες απαιτούν υπογραφή κατά την παραλαβή, διοτι δεν μπορουμε να τοποθετουμε το προιον σε ταχυδρομικες θυριδες.

Επιστροφες

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε τα αγαθά σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών της Ελληνικής αρωματοποιίας JOUR NAPER  στο info@thegreekperfumer.com και δώστε πλήρη στοιχεία για την αρχική σας παραγγελία. Ο Έλληνας αρωματοποιός Γεώργιος Λ. Παπαχατζης ελπίζει ότι θα ικανοποιηθειτε απο την αγορά σας. Ωστόσο, εάν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την αγορά σας, θα χαρούμε να σας προσφέρουμε επιστροφή χρημάτων, ανταλλαγή ή αντικατάσταση εντός δεκατεσσάρων ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, μόνο εάν τα είδη δεν έχουν ανοιχτεί και βρισκονται στην αρχική τους συσκευασία.

Σας παρακαλουμε να εχετε ένα αποδεικτικό αγοράς κατά την καταχώρηση της επιστροφής σας και να εσωκλειετε την αρχική σημείωση αποστολής ή προσθέστε μια συνοδευτική επιστολή με τα στοιχεία επικοινωνίας και τον αριθμό παραγγελίας σας και δηλώστε σαφώς εάν προτιμάτε επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγή.

Η πληρωμή σας για τα εμπορεύματα θα επιστραφεί από τον Έλληνα αρωματοποιό Γεώργιο Λ. Παπαχατζή πριν από την αρχική μέθοδο πληρωμής, το αργότερο 30 εργάσιμες ημέρες μετά την παραλαβή των εμπορευμάτων. Οι χρεώσεις παράδοσης δεν επιστρέφονται, ούτε τα έξοδά σας για την επιστροφή των εμπορευμάτων σε εμάς.

Είδη πώλησης

Τα εμπορεύματα που αγοράζονται ως είδος πώλησης ή ειδική αγορά δεν μπορούν να επιστραφούν η να αποζημιωθουν.

Ειδικές παραγγελίες

Οι ειδικες παραγγελιες δεν μπορούν να επιστραφούν η να αποζημιωθουν.

Ελαττωματικά προϊόντα

Aντικείμενα που παραδίδονται σε εσάς, τα οποία έχουν υποστει ζημιες ή  ειναι ελαττωματικα, θα ανταλλαγούν ή θα επιστραφούν. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω email με την ελληνική αρωματοποιία JOUR NAPER PERFUMES στο : info@thegreekperfumer.com .